Ekonomiassistent till Scanjet i Sjöbo

Ekonomiassistent till Scanjet i Sjöbo

Med 25 års erfarenhet är Alfa Lavalägda Scanjet Marine & Systems ett världsledande och innovativt företag som tillverkar och distribuerar produkter för Marina och Industriella applikationer. Genom vårt huvudkontor i Sverige och med anläggningar i hela världen är vi leverantörer av intelligenta tankhanteringsprodukter och det unika ITAMA-systemet för alla marina och offshoreapplikationer. www.scanjet.se

Scanjet är ett framgångsrikt, globalt bolag med en lokal och familjär kultur där du får möjlighet att interagera med flertalet kompetenta kollegor i olika team. Vi prioriterar våra medarbetare och tycker det är viktigt att erbjuda personlig och professionell utveckling.

Ekonomiassistent
Vi söker nu dig som vill ingå i ett engagerat team där arbetsglädje och samarbete står i fokus. Du kommer att ingå i en ekonomiavdelning tillsammans med två kollegor, placering är på kontoret i Sjöbo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämning vid bokslut
  • Övriga uppgifter till hjälp för redovisnings- och ekonomichef
  • Allmänna kontorsgöromål tillhörande ekonomiavdelningen
Om du trivs i att arbeta både med löpande, planerade arbetsuppgifter i kombination med uppkomna uppgifter av varierad karaktär tillsammans i ett team med gemensamma mål och deadlines, då ska du ta chansen till denna tjänst.

Din bakgrund
Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av liknande uppgifter och att du trivs i en roll ungefär som den som beskrivs, med löpande bokföring som grund och delar av bokslut. Du har god vana av ekonomisystem och officeprogrammen och du behärskar engelska i tal och skrift.

Som viktiga egenskaper ser vi att du har förmåga och trivs med att ha din roll och ditt ansvar i ett team som tillsammans når mål och framgång. Du är noggrann och tycker om ordning och struktur. Att du tycker om att bidra till trevlig stämning och glädje på arbetet är delar vi också värdesätter stort.

Ansökan
I denna rekrytering har Scanjet valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-02-11. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Sjöbo
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.