Engagerad och strukturerad innesäljare sökes

Engagerad och strukturerad innesäljare sökes

Om tjänsten

Vårt yttersta mål är nöjda kunder och därför söker vi dig som vill vara med och bidra till kundupplevelsen hos oss på Nordvalls. I rollen som innesäljare kommer du att ha många kontaktytor och du bör trivas med att arbeta med många arbetsuppgifter parallellt.

Du har löpande kontakt med såväl stora som små kunder och svarar på inkommande frågor från befintliga och potentiella kunder. Orderhantering, offerering, fakturering, support till säljare och leveransbevakning tillhör din vardag.

Tillsammans med säljare och övriga medarbetare administrerar och koordinerar du våra kundprojekt.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och bidra till kundupplevelsen på Nordvalls Etikett. Som ett av Sveriges största renodlade etikettryckerier är vi stolta över vår långa erfarenhet, breda kompetens och moderna maskinpark. God service och flexibilitet är anledningar att kunder väljer oss och dessa värden vill vi vårda och utveckla.

Som innesäljare på Nordvalls är du en del av ett sammansvetsat team med en central roll i vår organisation. Du drivs av att få saker gjorda, att komma framåt i kundprojekt och i administrationen som omger våra kunder.

Som innesäljare hos oss är du självständig, strukturerad och engagerad. Du står på kundens sida, har framåtanda och ger dig inte i första taget. Du bryr dig om våra kunders resultat och förstår vad som krävs för att nå Nordvalls yttersta mål; nöjda kunder.

Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med administration, service och/eller kommunikation. Förutom svenska talar och uttrycker du dig obehindrat på engelska. Talar och skriver du tyska eller andra språk är det meriterande.

Du är van vid att arbeta i Microsofts Offices olika program, har lätt för att hitta information digitalt och har tycker om att lära dig nya program och arbetsverktyg.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett härligt gäng och på ett företag som satsar på framtiden. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Sjöbo.
Arbetstid: Heltid, dagtid

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan skickas till HR chef Mia mia.palm@nordvalls.se

Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med Innesäljare

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mia Palm
Telefon +46 10 169 17 01
Område Sjöbo
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nordvalls.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordvalls är ett tryckeri med mångårig erfarenhet som värdesätter långsiktiga relationer och samarbete. Bland våra kunder finns såväl stora livsmedelsföretag som läkemedelstillverkare, tillverkare av produkter för skönhet och kosmetik, e-handelsföretag till mindre lokala bryggerier. Självhäftande etiketter är vårt fokus och vi levererar dem med kunskap, kvalitet och service. På Nordvalls är gemenskapen god och stämningen positiv.