Om Företaget

Vi söker en erfaren montör till ett företag i Sjöbo-trakten som tillverkar maskiner.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att utifrån ritning montera och färdigställa maskiner. Därefter är det installation och driftsättning ute hos kund, samt utbildning av företagets operatörer. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du är en erfaren montör. Lämplig utbildning är inom el och/eller PLC. Du ska dessutom ha någon form av mekanisk utbildning/intresse.
Du är en serviceinriktad person med stort engagemang som sätter kunden i fokus.
B-körkort krävs.

Tillträde snarast.

Tjänsten börjar som en provanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0417-77 99 81
Område Sjöbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.