Takmontörer

Takmontörer

Är du en person med känsla för service och gillar varierande arbeten? Då är Skånska Tak kanske något för dig.

Vårt företag växer och med detta ökar vårt behov av personal. Hos oss finns stora projekt där Du arbetar under en längre tid på samma arbetsplats samt även omgångar med servicearbeten där man utför akuta läckage och mindre jobb som exempelvis takläggning på villor och garage mm. Personal behövs till både stora och små projekt.Till de större projekten söker vi Dig med erfarenhet av att arbeta i grupp och trivs med detta samt har lätt för att samarbeta och få till ett bra teamwork. Du har vana av att arbeta bitumen baserade tätskikt, tycker om att arbeta ute i alla väder och trivs på höga höjder.Till servicearbeten söker vi Dig som har en hög servicenivå, är noggrann och van att ta eget ansvar. Du trivs med att lösa problem och har lätt för att prata med kunder. Har en stor vana av olika typer av problemlösning på taken.

Största kravet är att du behärskar tätskiktspapp. Extra meriterande om man har erfarenhet av Derbigum. Erfarenhet av arbeten på höga höjder samt arbete med fallskyddsutrustning och fallskydd ser vi som ett plus. Jobbet är fysiskt tungt och krävande så du måste vara en person som gillar hårt arbete och teamwork. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi ser gärna att du har ”heta arbeten” utbildning samt utbildning i säkra lyft.B-körkort är ett krav och yrkesbevis är meriterande.För Dig som brinner för service och teamwork samt har ett särskilt intresse för tätskikt är Skånska Tak den ultimata arbetsplatsen som har mycket att erbjuda Dig som anställd.

Dina arbetskamrater blir ett hårt arbetande team med hög yrkesstolthet och levererar tak av högsta kvalité.Kanske är Du den vi söker?

Har Du frågor om tjänsten, är Du varmt välkommen att kontakta Janine Kamat, 0416-12381

Ansökan med CV och personligt brev skickas med e-post till info@skanska-tak.seBara personliga ansökningar EJ bemanningsföretag.Besök gärna vår hemsida: www.Derbigum.se
Mer info
Telefon 0416-12381
Email Mejla Skånska Tak Entreprenad AB
Område Sjöbo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.derbigum.se
Sista ansökningsdag 16 nov 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skånska Tak är en certifierad och erfaren
takläggare
i Skåne, vi har levererat otaliga takarbeten sedan starten 1983. Med skickliga hantverkare och stor yrkesstolthet erbjuder vi ett totalåtagande – vi levererar fullt färdiga tak, terrasser eller gårdsbjälklag, där allt takarbete genomförts av oss eller våra välrenommerade samarbetspartners.Vårt företag växer och med detta ökar vårt behov av personal. Hos oss finns stora projekt där Du arbetar under en längre tid på samma arbetsplats samt även omgångar med servicearbeten där man utför akuta läckage och mindre jobb som exempelvis takläggning på villor och garage mm. Personal behövs till både stora och små projekt.