Skånska Tak erbjuder dig:
  • God laganda
  • Kollektivavtal
  • En trygg anställning i ett jordnära företag som brinner för tak.
  • Derbigum Certifiering
Om tjänsten
Som takmontör på Skånska Tak arbetar du med montering av tätskikt typ Derbigum.
Du kommer att arbete tillsammans med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på Skånska Tak är väldigt effektiva och hårt arbetande.
I din roll som takmontör kommer dina arbetsuppgifter innebära allt från rivning av gammalt tak till montering av nya kompletta taklösningar. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta på hög höjd och använda sig av fallskydds utrustning samt övrigt arbetsskydd eftersom du kommer arbeta på olika typer av tak. Om du inte har någon erfarenhet kommer vi utbilda dig på säkerheten och hur man arbetar på tak. Jobbet är fysiskt tungt så det är bra om du har tidigare erfarenhet från jobb som varit fysiskt krävande.

Om dig
Vi söker dig som är händig och gillar att jobba. Du är inte rädd för att hugga i och klarar av att arbeta långa dagar och i alla väder. Tidigare erfarenhet från Tak/Byggbranschen är meriterande även byggutbildning eller liknande relevant utbildning eller erfarenhet.
Yrkesbevis eller TIB- montörsutbildning är meriterande men ej ett krav. Har du erfarenhet från byggbranschen är det ett plus men inte ett krav. Du måste inte kunna allt men du måste ha viljan att lära dig! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som vill vara en i teamet och bidra med gott samarbeta. Här hjälps alla åt för att arbeta effektivt och leverera bra kvalitet till kunden. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med tempo i arbetet.
Vi söker även dig som har några års erfarenhet av yrket och därför direkt kan ingå i ett av våra nya arbetslag. Du som söker är noggrann och har ambitionen att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Vi tror även att du trivs i team med familjär stämning, för det har vi hos oss på Skånska Tak.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetsvilja
  • Samarbetsförmåga
  • God Fysik
  • Viljan att lära och utvecklas
  • Lösningsorienterad
Avtal
Skånska Tak har hängavtal med Byggnads samt är medlemmar i TIB, en del av Sveriges
Byggindustrier och svenskt näringsliv.
Vi tillämpar en marknadsmässig lön.

Ansökan
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-02-20.
Beskriv gärna om du gått kurs i Heta arbeten, Liftkort, Säkra lyft eller Ställningsbyggnad.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast.
Ansökan samt eventuella frågor tas emot via epost:
marten@skanska-tak.se
Mer info
Telefon 041612381
Email Mejla Skånska Tak Entreprenad AB
Område Sjöbo
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://derbigum.se/om-oss/
Sista ansökningsdag 20 feb (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Skånska Tak
Skånska Tak är ett av de ledande tak företagen i Skåne och lägger ca 150.000m2 per år.
Vi har sedan starten för 35 år sedan lagt tak på nyproduktion och renoveringar av allt från mindre villor till de stora komplexa projekten. Skånska tak satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera taklösningar av högsta kvalitet som håller länge.
Vi värdesätter dig som anställd och nu utökar vi vår verksamhet och söker fler takmontörer.