Vi behöver Dig som är lärare i fritidshem till Piratenområdet

Vi behöver Dig som är lärare i fritidshem till Piratenområdet

Till Vollsjö skolas fritidshem söker vi dig som brinner för att arbeta som lärare i fritidshem/fritidspedagog . Du ska ansvara för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån läroplan och andra styrdokument. Du kommer också att komplettera grundskollärarens teoretiska arbete med det praktiska under skoltid. Ansvar för att eleverna får en god kunskapsutveckling före och efter skoldagen och under lov ingår i uppdraget. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån läroplan och andra styrdokument. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till en optimal lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Lärare i fritidshem/Fritidspedagogutbildning. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete som lärare i fritidshem/fritidspedagog. Du ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete och du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument. I ditt arbete ska du kunna dokumentera och uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Pia Jönsson
Telefon 0416-27256
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sjobo.se/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/vollsjo-skola/
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!