Trä- och metallslöjdslärare till Storkskolan i Blentarp

Trä- och metallslöjdslärare till Storkskolan i Blentarp

Vi erbjuder dig spännande och utvecklande arbetsuppgifter som lärare i trä- och metallslöjd för våra elever i åk 2-9. På vår mindre skola ser vi och använder möjligheterna till samarbete mellan de olika stadierna. I arbetsuppgifterna ingår förutom att planera, genomföra, följa upp undervisningen, bidra i det övriga dagliga arbetet och aktivt arbeta med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt. Skolan deltar i skolverket satsning specialpedagogik för lärande där vi också ser att du blir en del vårt arbete genom att hitta nya vägar för alla elever. Mentorskap ingår. Som lärare på Storkskolan tar du ansvar för och skapar ett bra arbetsklimat för att skapa en lugn, trygg och trivsam skolmiljö för våra elever. Du förväntas vara en trygg vuxen som är professionell i ditt förhållningssätt och bemötande mot både elever och vuxna. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av högt i tak, trivsel och välkomnande atmosfär. Ett kollegium där du både kan inspirera och inspireras. Fantastiska elever som ständigt inspirerar oss och skapar en vilja att utvecklas som lärare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i åk 2-9 och behörig i trä- och metallslöjd. Det är meriterande om du är behörig i ett eller flera andra ämnen. Du ser samarbetet med kollegor och med hemmen som mycket viktigt och en förutsättning för en bra verksamhet. Digital kompetens och är intresse av att utveckla det digitala lärandet är meriterande. Du har god förmåga att samarbeta, är flexibel och kan inspirera och engagera elever. Du använder digitala verktyg som en naturlig del i att utveckla ditt pedagogiska arbete och är nyfiken på att utveckla ämnet utifrån nya infallsvinklar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta utifrån Ross Greenes förhållningssätt att barn gör rätt om de kan. Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Ingela Mårtensson
Telefon 0416-775062
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sjobo.se
Sista ansökningsdag 21 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!