Timvikarier till särskilt boende och hemtjänst

Timvikarier till särskilt boende och hemtjänst

Som timanställd i bemanningsenheten ersätter du ordinariepersonal vid korttidsfrånvaro. Du kan styra din arbetstid genom att lägga dig tillgänglig för arbete de dagar du önskar arbeta. Arbetsuppgifterna som undersköterska och vårdbiträde inom hemtjänst och på särskilda boenden innebär att du tillsammans med övriga medarbetare utför omvårdnads- och serviceinsatser, beroende på kundernas behov och den beviljade insatsen. Vi skapar livskvalité och gör skillnad för människor varje dag! Det kan handla om att ge stöd för att klara vardagen såsom hjälp med personlig omvårdnad, städning, inköp och medicinhantering. Du ingår i ett arbetslag men utför ofta uppdragen på egen hand. Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete, räkna med att ingen dag är den andra dagen lik!

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har gått omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Saknas erfarenhet från yrket kan erfarenhet från andra omvårdande yrken så som barnomsorg vara meriterande, eller från serviceyrken. Lämna gärna referens från senaste arbetsgivare. Du måste ha grundläggande kunskaper i det svenska språket i tal och skrift, en viktig del i arbetet är även social dokumentation. Vi söker personal med stor empatisk förmåga och lyhördhet samt god samarbetsförmåga för att kunna lyssna och förstå kundernas behov och tillgodose dem på bästa sätt. Ett gott samarbete med kunder, anhöriga och kollegor är en förutsättning för god kvalité och en god arbetsmiljö. För arbete inom hemtjänst krävs körkort. Ange i din ansökan om du önskar arbeta på något specifikt arbetsställe. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Emilie Bergstrand
Telefon 0416-27016
Område Sjöbo
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sjobo.se
Sista ansökningsdag 14 dec (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Inom vård- och omsorgsförvaltningen ryms verksamheterna äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionsnedsättning samt kommunens måltidsverksamhet. Vård och omsorgsförvaltningen i Sjöbo kommun arbetar efter visionen om Ett Gott Liv Varje Dag för våra kunder.