Superb Specialpedagog till vårt spec-team

Superb Specialpedagog till vårt spec-team

Som specialpedagog på Emanuelskolan ingår du i vårt spec-team tillsammans med ytterligare en specialpedagog och två speciallärare. Du är också en viktig del i vårt EHT-team där du är kontaktperson till ett arbetslag och har övergripande kunskaper om eleverna där med särskilda behov. Spec-teamet ärendefördelar uppdragen utifrån kompetens och tillsammans med övrig personal såsom socialpedagog, skolpsykolog och kurator arbetar ni både främjande och förebyggande. Under läsåret kommer vi fokusera dels på läslyftet och dels på extra anpassningar i klassrummet. I det senare fallet är det spec-teamet som handleder, observerar och ger återkoppling till undervisande lärare och arbetslag. Du kommer också få en handledningsgrupp med våra elevassistenter som du träffar med jämna mellanrum för utbildning och coachning.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du antingen har genomfört eller påbörjat specialpedagogutbildningen. Det är en självklarhet för dig att utifrån dina erfarenheter handleda personalen och med eleverna i främsta rummet vara med och utveckla skolan. Kom till vårt härliga gäng och bli en nyckelspelare för skolans utveckling!

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Daniel Jägestedt
Telefon 0416 271 55
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sjobo.se
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Emanuelskolan är en F-9-skola mitt i Sjöbo med närhet till både natur och kultur. Med ca 500 elever är en vi skola med mycket resurser, fantastiska elever och kompetent personal. På Emanuelskolan arbetar vi medvetet med att skapa trivsel och motivera till utveckling och lärande. Alla ingår i ett arbetslag med professionella pedagoger där man, tillsammans med övrig personal och ledning, ansvarar för att miljön i arbetslaget är inspirerande, lärorik och lustfylld både för elever och personal. Hos oss står relationerna i centrum och vi har barnen i fokus. Vi arbetar tillsammans då vi vet att vi gör varandra bra. Vi kan tillsammans! Besök gärna vår facebooksida! https://www.facebook.com/emanuelskolan/