Sjuksköterskor/Distriktssköterskor, sommarvikariat

Sjuksköterskor/Distriktssköterskor, sommarvikariat

Sjöbo kommun söker sjuksköterskor till sommarvikariat. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I arbetet ingår att handleda och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter. Dokumentation sker i Procapita.

Kvalifikationer
Leg. Sjuksköterska. Gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Körkort och datorvana krävs.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Karin Ingelstedt Ekelund
Telefon 073-4242588
Område Sjöbo
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.sjobo.se
Sista ansökningsdag 10 mars (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att våra kunder ska få ett gott liv varje dag. För att lyckas med detta utgår vi från ett salutogent perspektiv där vi arbetar för kundens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. Inför sommaren söker vi nu sjuksköterskor och distriktssköterskor, välkommen till oss i Sjöbo kommun!