Sandbäcksskolan söker just dig! Grundskollärare ma/no alt sv/so

Sandbäcksskolan söker just dig! Grundskollärare ma/no alt sv/so

Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskola. I uppdraget ingår även att vara mentor för enskilda elever samt att dokumentera elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Petra Roth
Telefon 0416-272 89
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sjobo.se/naringsliv-och-arbete/personalformaner/
Sista ansökningsdag 28 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandbäcksskolan är beläget centralt i Sjöbo tätort och är en F-4 skola. Sandbäcksskolan är en skola med ca 210 elever där vi arbetar i vad vi kallar storklass, vilket innebär att vi har en klass i varje årskurs uppdelade i två-tre undervisningsgrupper. Till varje klass är knutet 3-4 pedagoger som tar gemensamt ansvar för eleverna och deras utveckling. Vi arbetar med kollegialt lärande och just nu är vårt arbete fokuserat på ledarskapet i klassrummet. Skolan arbetar utifrån förhållningssättet Barn gör rätt om de kan, ett arbetssätt som inspirerats av Roos Greene. Vår vision; Vi kan, vi vill, vi vågar!