Medarbetare till entré/kassa/reception på Sjöbo simanläggning

Medarbetare till entré/kassa/reception på Sjöbo simanläggning

Arbetsuppgifterna som ingår i Sjöbo simanläggnings reception består i huvudsak av kassaarbete med försäljning av engångsentréer, fika och varor från vår shop, beställning av varor, kontakt med leverantörer, bokningar och lokalvård. I viss mån ingår även badbevakning i uppdraget. Du fungerar som en länk mellan kunden och övriga anläggningen och bör trivas med att ha många bollar i luften, vilja hjälpa till samt möta många människor. Vid Sjöbo simanläggning använder vi ACTOR biljett och entrésystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet från serviceyrke och har ett utpräglat värdskap. Du har lägst gymnasieexamen som av arbetsgivaren bedöms vara relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har kassavana samt tidigare städvana. och är intresserad av att ge god service till våra besökare. Det är meriterande om du tidigare arbetat med och har erfarenhet av något boknings-, biljett och entrésystem. Ibland är tempot högt så vi tror du är stresstålig och kan behålla lugnet i situationer där oväntade saker kan hända. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Du har förmågan att hantera människor och agerar som en god ambassadör i alla lägen och situationer. Som person är du en glad, engagerad och nyfiken lagspelare som lägger stor vikt vid noggrannhet och organisering. Du har lätt för att sätta dig in i en föränderlig vardag och förmågan att snabbt lösa problem och du står för ömsesidig respekt, tolerans och öppenhet. Vi förutsätter att du är simkunnig, har du HLR och kunskap i första hjälpen och kan livräddning är det ett plus. Om du inte redan har en motsvarande utbildning kommer vi ombesörja att du på sikt får en badbevakarutbildning. Körkort krävs. Löpande urval och intervjuer görs så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Arbetstid enligt schema, morgon/dag/kväll- och helgtjänstgöring.
Mer info
Kontaktperson Magdalena Unosson
Telefon 0416-270 78
Område Sjöbo
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sjobo.se/destinationsjobo/bada-i-sjobo/sjobo-simanlaggning/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sjöbo simanläggning öppnade under sensommaren 2016 och är en mötesplats för alla där glädje, avkoppling, gemenskap, hälsa och lärande är i fokus. En simanläggning med bl.a. en 25 meters motions-och tävlingsbassäng, multibassäng med höj-och sänkbar botten för bl.a. simundervisning och gruppträning, barnbassäng och bastu-och relaxavdelning samt café och shop. Vi söker dig som vill arbeta med oss på Sjöbo simanläggning. På simanläggningen arbetar en grundbemanning av månadsanställda badvärdar men även ett antal timanställda. På plats finns även en ansvarig Enhetschef. Arbetet är omväxlande och ställer krav på att du är organiserad och strukturerad och att du kan jobba med flera olika uppgifter samtidigt. Det är av stor vikt att du har intresse för service och värdskap då alla ska känna sig välkomna till simanläggningen.