Lärare till särskild undervisningsgrupp

Lärare till särskild undervisningsgrupp

Som lärare i särskild undervisningsgrupp planerar du undervisningen tillsammans med ordinarie lärare, samt tillsammans med vår specialpedagog och socialpedagog i den särskilda undervisningsgruppen. Gruppen består av en handfull elever, några som har en stor del av sin skoldag där, och andra som landar in vid olika tillfällen.

Kvalifikationer
Du har en lärarutbildning och brinner för att arbeta med elever med särskilda behov. Du vill tillsammans med kvalificerade kollegor skapa lärorika dagar där du använder dig av ett lågaffektivt förhållningssätt, är tydlig med att sätta gränser och med glimten i ögat kan möta eleverna där de befinner sig.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Daniel Jägestedt
Telefon 0416-27155
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sjobo.se
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!