Kockar och Köksbiträden - sommarvikarier 2019

Kockar och Köksbiträden - sommarvikarier 2019

Vi söker nu personal inom måltidsverksamheten för längre semestervikariat under sommaren 2019. Du är anställd som sommarvikarie vilket innebär att du kan få chans att jobba i våra olika kök inom Sjöbo kommun. I arbetsuppgifterna ingår beredning och tillagning, samt disk, städ och servering. Vill du som kock eller köksbiträde med brinnande matintresse ingå i vårt arbetslag i köken på förskolor, skolor och äldreomsorg inom Måltidsverksamheten i sommar, så är du varmt välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock eller köksbiträde och eller erfarenhet i branschen. Vi erbjuder semestervikariat under sommaren 2019 Det är önskvärt att Du har körkort och tillgång till bil. Vi gör löpande urval och rekrytering så välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Schemalagd arbetstid vilket innebär arbete på vardagar och helger, både på dagtid och kvällstid.
Mer info
Kontaktperson Eva Bramsvik Håkansson
Telefon 0416-27378
Område Sjöbo
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb, Vikariat
Hemsida http://www.sjobo.se
Sista ansökningsdag 31 mars (66 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Inom vård och omsorgsförvaltningen arbetar vi med visionen Ett Gott Liv varje dag. Måltidsverksamheten har höga ambitioner i arbetet för att uppnå denna vision.