Engagerad tidigarelärare med MA/NO-behörighet

Engagerad tidigarelärare med MA/NO-behörighet

Vi har genomfört en omorganisation i våra arbetslag och behöver därför fler kompetenta och engagerade lärare som vill vara med och utveckla Emanuelskolan. Som lärare i ett av våra F-5-arbetslag planerar du undervisning och sambedömer tillsammans med dina kollegor. Ni har möjlighet att dela klasserna i mindre grupper vid behov och skapa möjligheter för lärande i både små och stora konstellationer. Du deltar i ett arbetslag med stort driv, hög kompetens och med stora möjligheter att tillsammans utveckla verksamheten. Välkommen att bli del av ett fantastiskt gott gäng!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare, med stort driv och som vill var med och utveckla vår skola. Vi är på väg in i nya läroplaner med digitalisering i fokus och det är såklart något vi gärna ser att du kan vara med och driva. Du har alltid elevens bästa för ögonen, och arbetar utifrån Ross Greenes förhållningssätt att barn gör rätt om de kan.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sjobo.se/naringsliv-och-arbete/personalformaner/
Sista ansökningsdag 31 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Emanuelskolan är en F-9-skola mitt i Sjöbo med närhet till både natur och kultur. Med ca 500 elever är en vi skola med otroliga möjligheter, fantastiska elever och kompetent personal. På Emanuelskolan arbetar vi medvetet med att skapa trivsel och motivera till utveckling och lärande. Alla ingår i ett arbetslag med professionella pedagoger där man, tillsammans med övrig personal och ledning, ansvarar för att miljön i arbetslaget är inspirerande, lärorik och lustfylld både för elever och personal. Hos oss står relationerna i centrum och vi har barnen i fokus. Vi arbetar tillsammans då vi vet att vi gör varandra bra. Vi kan tillsammans! Besök gärna vår facebooksida! https://www.facebook.com/emanuelskolan/