Engagerad Ma/NO-lärare

Engagerad Ma/NO-lärare

Vi planerar en omorganisation i våra arbetslag och behöver därför fler kompetenta och engagerade lärare som vill vara med och utveckla Emanuelskolan. Som lärare i vårt 6-9 arbetslag planerar du undervisning och sambedömer tillsammans med dina kollegor. Du kommer att vara mentor tillsammans med en annan lärare i en av våra 6:or som du sen kommer att följa upp till år 9.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Ma/NO-lärare som vill var med och utveckla vår skola. Vi är på väg in i nya läroplaner med digitalisering i fokus och i Ma/NO/Tk tänker vi att detta kommer att vara ett utvecklingsområde som du vill vara med och driva. Du har lätt för att skapa relationer och tycker om att samarbeta med dina kollegor. Du är en god ledare i klassrummet som på ett kreativt sätt skapar goda lärmiljöer för att eleverna ska lyckas. Du kan använda dig av ett lågaffektivt förhållningssätt men är tydlig med att sätta gränser och med glimten i ögat kan du möta eleverna där de befinner sig.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hedström
Telefon 0416-272 65
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sjobo.se
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Emanuelskolan är en F-9-skola med cirka 500 elever mitt i Sjöbo med närhet till både natur och kultur. Vi har fantastiska elever och mycket kompetent personal. Besök gärna vår facebooksida: https://www.facebook.com/emanuelskolan/ På Emanuelskolan arbetar vi medvetet med att skapa trivsel och motivera till utveckling och lärande. Alla ingår i ett arbetslag med professionella pedagoger där man, tillsammans med övrig personal och ledning, ansvarar för att miljön i arbetslaget är inspirerande, lärorik och lustfylld både för elever och personal. Hos oss står relationerna i centrum och vi har barnen i fokus. Vi arbetar tillsammans då vi vet att vi gör varandra bra. Vi kan tillsammans!