Bygglärare med inriktning husbyggnad

Bygglärare med inriktning husbyggnad

Gymnasielärare på Bygg och Anläggningsprogrammet .

Kvalifikationer
Behörig lärare. Erfarenhet och kompetens inom byggyrket, framför allt inriktning husbyggnad, krävs. Stor vikt läggs vid förmågan att motivera, utveckla och möta elever på olika nivåer och arbeta i arbetslag med dina kollegor.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Dagtid.
Mer info
Kontaktperson Håkan Björk
Telefon 0709-515 725
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sjobo.se
Sista ansökningsdag 16 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Malenagymnasiet bedriver utbildning på fyra nationella program skolan har idag ca 200 elever varav Bygg och Anläggningsprogrammet är ett av dem som har ca 50 elever.