Boendestödjare till LSS boende

Boendestödjare till LSS boende

Vi söker engagerad medarbetare till en gruppbostad med vuxna som tillhör LSS personkrets 2 och 3. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där utgångspunkten är att ge bästa möjliga stöd och service till våra kunder. Vi arbetar utifrån ett salutogent arbetssätt med att skapa meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet i vardagen med tydliggörande pedagogik som arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi vill att du har: - utbildning inom beteendevetenskap, omsorg eller pedagogik. - erfarenhet av arbete med människor med psykiska funktionsnedsättningar - erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik. Psykiatrierfarenhet är meriterande Det är betydelsefullt att du har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt med kundens intresse och vilja i fokus. Du ska kunna arbeta självständigt, planera, sortera och följa upp ditt arbete. Du ska ha god datavana samt erfarenhet av att dokumentera.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Anders Nilsson
Telefon 0416-270 85
Område Sjöbo
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sjobo.se
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vård och omsorgsförvaltningen i Sjöbo kommun arbetar efter visionen om Ett Gott Liv Varje Dag för våra kunder. Utifrån visionen arbetar vi med att få ett salutogent synsätt inom samtliga verksamheter.