Bildlärare, 100 % tillsvidareanställning på Färsingaskolan

Bildlärare, 100 % tillsvidareanställning på Färsingaskolan

Vi söker nu en bildlärare och erbjuder tillsvidareanställning på heltid. Uppdraget kommer vara att arbeta som bildlärare i åk 5-9. I tjänsten ingår mentorskap. Du kommer att ingå i ett arbetslag med professionella pedagoger där du, tillsammans med övrig personal, ansvarar för att miljön i arbetslaget är inspirerande, lärorik och lustfylld. Du ska även i samarbete med arbetslaget utveckla och utvärdera arbetslagets kvalitet på ett kontinuerligt och systematiskt sätt. För övrigt ingår allmänt förekommande arbetsuppgifter inom grundskola. Vi arbetar medvetet med att skapa trivsel och motivera till utveckling och lärande.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare för grundskolans senare årskurser. Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda möten och att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Chris Hansen-Sonestam
Telefon 0734-272952
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sjobo.se/naringsliv-och-arbete/personalformaner/
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Färsingaskolan i Sjöbo, en plats för lärande för barn/ungdomar och vuxna. Nu söker vi behörig lärare i bild till årskurs 5-9, Våra elevers nyfikenhet och frågor blir din utmaning. Din förmåga att skapa relationer, motivera och samarbeta blir din insats. Att tänka nytt, göra viktigt på riktigt, prova, våga misslyckas, hitta ovanliga lösningar, planera tillsammans, skapa tillfällen att träna kunskaper, ha höga förväntningar, visa ett ledarskap, vara del i att göra varandra bra, ge möjlighet att lära i ett sammanhang, är din vardag. Du kommer att ingå i ett team med pedagoger och elever. Din roll som coachande mentor kommer att vara en del av ditt viktiga uppdrag. Nyfikenhet och mod är din drivkraft. Vi behöver ditt engagemang och din drivkraft för vår utveckling. Jag, Chris Hansen-Sonestam är rektor på skolan och vill nu tillsammans med mina medarbetare utveckla vår skola att med stor glädje och genmenskap ha spaning på framtiden och ge bästa förutsättningar för våra elever att lyckas. Vad är världens bästa skola? Vi söker behörig lärare i bild i årskurs 5-9. Blir du nyfiken? Tveka inte att söka till oss.