Behörig lärare i Svenska som vill göra skillnad på Färsingaskolan!

Behörig lärare i Svenska som vill göra skillnad på Färsingaskolan!

I uppdraget ingår förutom undervisningen allmänt förekommande arbetsuppgifter inom grundskola samt mentorskap för en grupp elever.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Mer info
Kontaktperson Chris Hansen-Sonestam
Telefon 0734-272952
Område Sjöbo
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sjobo.se/naringsliv-och-arbete/personalformaner/
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Färsingaskolan i Sjöbo, en plats för lärande för barn/ungdomar och vuxna. Nu söker vi en 7-9 lärare med behörighet i Svenska och gärna ett annat ämne. Våra elevers nyfikenhet och frågor blir din utmaning. Din förmåga att skapa relationer, motivera och samarbeta blir din insats. Att tänka nytt, göra viktigt på riktigt, prova, våga misslyckas, hitta ovanliga lösningar, planera tillsammans, skapa tillfällen att träna kunskaper, ha höga förväntningar, visa ett ledarskap vara del i att göra varandra bra, ge möjlighet att lära i ett sammanhang,............ är din vardag. Du kommer att ingå i ett team med pedagoger och elever. Din roll som coachande mentor kommer att vara en del av ditt viktiga uppdrag. Nyfikenhet och mod är din drivkraft. Vi behöver ditt engagemang och din drivkraft för vår utveckling. Jag, Chris Hansen-Sonestam är rektor på skolan och vill nu tillsammans med mina medarbetare utveckla vår skola att med stor glädje och genmenskap ha spaning på framtiden och ge bästa förutsättningar för våra elever att lyckas. Vad är världens bästa skola? Blir du nyfiken? Tveka inte att söka till oss.