Bilmekaniker sökes omgående

Bilmekaniker sökes omgående

Vi söker nu en driven mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss är det viktigt att förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena. Kundmottagning ingår också i arbetet till viss del.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har:
  • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse.
  • Dokumenterad relevant utbildning.
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
  • Ett bra kundbemötande.
Du är flexibel, strukturerad, noggrann och effektiv i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i yrket. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta självständigt. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service.

Minst B körkort är ett krav.
Mer info
Telefon 0416-12820
Email Mejla Sjöbo Autoplåt AB
Område Sjöbo
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://sjoboautoplat.se
Sista ansökningsdag 13 aug 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sjöbo Auto Plåt startades 1991 av Sven-Inge Ohlsson, som fortfarande driver firman, idag tillsammans med sonen Martin och ytterligare 9 duktiga medarbetare. Vi har idag en toppmodern verkstad på 1300 m2. Vi hanterar plåtskador, lackering, plastreparationer, AC, hjulinställningar, reparation av stenskott, byten av rutor,
felsökning med hjälp av moderna diagnosinstrument som ger ett snabbt besked om felorsaken. Med andra ord, vi reparerar allt på Din bil.