Maskinoperatör inom livsmedel hos mycket känt varumärke

Maskinoperatör inom livsmedel hos mycket känt varumärke

Vår kund är en stor och känd tillverkare inom livsmedel.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi har fått in ett nytt spännande uppdrag till en av våra kunder i Sjöbo. Du kommer vara med att tillverka livsmedel till ett mycket känt varumärke. Som maskinoperatör kommer du få lära dig olika stationer i produktionen. Arbetet kräver att du kan hålla fokus och att du har förståelse hur viktigt det att följa recept och vara noga med hygienregler. Det är ett längre uppdrag som kan leda till andra uppdrag och tillsvidareanställning hos Palm & Partners. Om du har arbetat inom produktion, gärna livsmedel och skift är vi mycket intresserade av din ansökan.

Utbildning
Erfarenhet från livsmedel eller läkaemedel samt vana från skift är meriterande. du behöver kunna svenska i tal och skrift pga dokumentation samt säkerhet.

Erfarenhet
Gärna från liknande arbete

Personliga kvalifikationer
Vill villl tt du ska vara engagerar och se en anställning hos Palm & partners som nästa steg i din karriär.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal.

Ansökan
Vi kommer kalla löpande till tjänsten.

Startdatum
Måndag vecka 39.

Uppdragslängd
Uppdraget kommer börja med 6 månader provanställning.
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 0739-600338
Område Sjöbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.