Spoloperatör – Sjöbo

Spoloperatör – Sjöbo

Spoloperatör till Nordvalls i Sjöbo

Arbetsuppgifter

Som spoloperatör på Nordvalls arbetar du med spolning, packning, märkning samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på vår spolavdelning. Du rapporterar i produktionssystemet, utför löpande underhåll av utrustningen och ansvarar för att det är ordning och reda och säkert i arbetsområdet.

Har du erfarenhet av arbete i produktion sedan tidigare är det meriterande. Även erfarenhet från grafisk produktion, GMP-kunskap, kvalitets- och miljösystem samt truckkort är meriterande.

För att trivas på Nordvalls bör du tycka om att arbeta tillsammans i team där tempot periodvis kan vara högt.

Nordvalls erbjuder

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar och där du har möjligheter att forma din egen framtida utveckling. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, korta beslutsvägar, tillväxt samt – inte minst – kunniga och engagerade medarbetare. På sidan om våra Värderingar läser du mer om vad vi står för.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sjöbo.

Arbetstid: Heltid, 2-skift

Nordvalls tillämpar 6 månaders provanställning.

Är du den vi letar efter? Sök tjänsten redan idag!

Maila din ansökan till HR-chef Mia Palm. Bifoga CV och personligt brev och märk din ansökan med Spoloperatör.
Mer info
Område Sjöbo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nordvalls.se/
Sista ansökningsdag 1 aug 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordvalls Etikett är ett av Sveriges största etikettryckerier. Företaget grundades 1907 i skånska Sjöbo. Idag jobbar ca 115 engagerade medarbetare vid någon av våra två produktionsenheter, i Sjöbo och i Kungälv. Nordvalls präglas av tillgänglighet, personligt engagemang och service med kundens bästa för ögonen. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter; från kvalificerade flerfärgsetiketter för dekor och profilering till otryckta etiketter för tilltryck i skrivare. Bland våra kunder finns såväl stora livsmedelsföretag som läkemedelstillverkare, tillverkare av produkter för skönhet och kosmetik, e-handelsföretag och pappers- och massaindustrin.