Nordvalls söker Tryckerisupport

Nordvalls söker Tryckerisupport

Nordvalls grundades 1907 och ägs av tyska Possehl Group. Nordvalls är Sveriges ledande etikettproducent med drygt 100 medarbetare och produktion i Sjöbo och Kungälv.

Här Du får möjlighet att arbeta i en inspirerande miljö där gemenskapen är god och stämningen positiv. Du blir del av ett företag med kreativa idéer, mångårig erfarenhet och en stor passion för vad vi gör. Mer om oss på www.nordvalls.se.
Vill du arbeta på ett spännande företag som är ledande inom sin bransch? Då kan tjänsten som support i vårt tryckeri i Sjöbo vara något för dig.

Arbetsuppgifter
Som support på Nordvalls ansvarar du för att förbereda insatsvaror inför tryckning såsom stansar, magnetscylindrar, färger, klichéer m.m Du är lyhörd och behjälplig till tryckarna. Du medverkar vid utvecklingsarbete och riskanalyser. Rapporterar i produktionssystem och ansvarar för att det är ordning och reda samt säkert i det område man arbetar i.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i produktion sedan tidigare.
För att trivas på Nordvalls bör du tycka om att arbeta tillsammans i team på ett företag där tempot periodvis kan vara högt.

Vi erbjuder
Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar på framtiden där du har möjligheter att forma din egen framtida utveckling. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare.
Stämmer du in på ovanstående profil - sök tjänsten redan idag!
Tjänsten är tillsvidareanställning (prov) på heltid med placering i Sjöbo.
Arbetstid: Heltid, dagtid/2-skift
Ansökan skickas till HR chef Mia Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med Tryckerisupport.
Mer info
Område Sjöbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nordvalls.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (14 dagar kvar)