Flexotryckare – Sjöbo

Flexotryckare – Sjöbo

Arbetsuppgifter

Som Flexotryckare på Nordvalls ansvarar du för intagning av jobb, tryckning, avslut, rapportering i produktionssystem och andra förekommande arbetsuppgifter i ett tryckeri.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom produktion. Grafisk utbildning med god kännedom om kvalitetskrav och GMP-kunskap är meriterande.

För att trivas på Nordvalls bör du tycka om att arbeta tillsammans i team på ett företag där tempot periodvis kan vara högt.

Nordvalls erbjuder

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar på framtiden där du har möjligheter att forma din egen framtida utveckling. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare.

Om Nordvalls

Nordvalls Etikett är ett av Sveriges största etikettryckerier. Företaget grundades 1907 i skånska Sjöbo men finns nu även i Bjuv och Nässjö. Vi är ett tryckeri med mångårig erfarenhet som värdesätter långsiktiga relationer och samarbete. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter; från kvalificerade flerfärgsetiketter för dekor och profilering till otryckta etiketter för tilltryck i skrivare. Bland våra kunder finns såväl stora livsmedelsföretag som läkemedelstillverkare, tillverkare av produkter för skönhet och kosmetik, e-handelsföretag till mindre lokala bryggerier. På Nordvalls är gemenskapen god och stämningen positiv.

Stämmer du in på ovanstående profil - sök tjänsten redan idag!

Tjänsten är tillsvidareanställning (prov) på heltid med placering i Sjöbo.

Arbetstid: Heltid, 2-skift

Ansökan skickas till HR chef Mia mia.palm@nordvalls.se Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med Flexotryckare.
Mer info
Kontaktperson Mia Palm
Telefon +46 10 169 17 01
Område Sjöbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nordvalls.se/
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordvalls tillverkar självhäftande etiketter, från flerfärgsetiketter till otryckta etiketter för eget tilltryck i termotransferskrivare. Flerbladsetiketter, folderetiketter, säkerhetsetiketter, förslutningsetiketter och fraktetiketter är några av etiketterna du beställer av oss. Våra kunder finns inom de flesta branscher; från läkemedel till skönhet, kosmetik och hygien, till tillverkningsindustri, mat, dryck och livsmedel till papper och massa.