Digitaltryckare till Nordvalls Etikett – Sjöbo

Digitaltryckare till Nordvalls Etikett – Sjöbo

Nordvalls söker Digitaltryckare

Gillar du att jobba med trevliga, hängivna kollegor med mycket skratt och värme? Vill du ha ett företagsklimat med högt i tak och högt tempo där kunden står i centrum? Nordvalls är ett tryckeri med mångårig erfarenhet där vi värdesätter långsiktiga relationer och samarbete. Självhäftande etiketter är vårt fokus och vi levererar dem med kunskap, kvalitet och service.

Arbetsuppgifter

Som Digitaltryckare på Nordvalls ansvarar du för intagning av jobb, tryckning, avslut, rapportering i produktionssystem och andra förekommande arbetsuppgifter i ett tryckeri. En viktig roll med där ett öga för noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet är bra.

Dina kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten samt erfarenhet av digitaltryckning. Önskvärt att Du har en Level 1 utbildning. Erfarenhet från grafisk produktion, kvalitets- och miljösystem är inget krav men meriterande. Det underlättar om du är tekniskt lagd.

För att trivas på Nordvalls bör du tycka om att arbeta tillsammans i team med andra medarbetare på ett företag där tempot periodvis kan vara högt.

Vi erbjuder

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar på framtiden där du har möjligheter att forma din egen framtida utveckling. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare.

Stämmer du in på ovanstående profil - sök tjänsten redan idag!

Tjänsten är tillsvidareanställning (prov) på heltid med placering i Sjöbo.

Arbetstid: Heltid, 2-skift

Ansökan skickas till HR-chef Mia mia.palm@nordvalls.se Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med Digitaltryckare.
Mer info
Kontaktperson Mia Palm
Telefon +46 10 169 17 01
Område Sjöbo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nordvalls.se/
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordvalls tillverkar självhäftande etiketter, från flerfärgsetiketter till otryckta etiketter för eget tilltryck i termotransferskrivare. Flerbladsetiketter, folderetiketter, säkerhetsetiketter, förslutningsetiketter och fraktetiketter är några av etiketterna du beställer av oss. Våra kunder finns inom de flesta branscher; från läkemedel till skönhet, kosmetik och hygien, till tillverkningsindustri, mat, dryck och livsmedel till papper och massa.