Om jobbet

Lunds Mekaniska har bytt namn till i-tech machining och expanderar nu kraftigt! Därför söker vi nu ännu en medarbetare till vår verksamhet i Sjöbo med huvudinriktning CNC-svarvning.

Vem är du?
Du blir en del av vårt gäng där vi alla lägger stor vikt vid att man ska trivas på sitt jobb. Här är du med och bidrar med din kompetens och dina erfarenheter, hos oss finns det alltid möjlighet att växa inom företaget om du vill, eftersom vi är väldigt säkra på att vår största styrka är våra anställda!

Vi tror att du kommer trivas bra hos oss om du är självgående i dina arbetsuppgifter, både vad det gäller programmering och svarvning.
Vi är ett mindre bolag som siktar högt och därför vill vi att du är flexibel, noggrann och så klart väldigt trevlig, med samarbete så ser vi till att vi växer så det knakar! Dina förslag och idéer kommer alltid att välkomnas.

Vad kommer du göra?
  • Styrsystemet vi använder på svarvsidan är Okuma.
  • Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.
  • Förmågan att kunna anpassa sig till olika situationer och "rycka in" där det behövs är en självklarhet.
Ansök nu!
Stämmer det här in på dig eller någon du känner? Tveka inte med din ansökan! Klicka på Ansök nu, eller mejla direkt till stefan@i-techsolutions.se

Då tjänsten är tänkt att tillsättas så snart som möjligt sker rekrytering löpande under ansökningstiden och jobbet kan därför tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - så sök idag!

sökord: CNC-operatör CNCoperatör
Jobbfakta
Ort
Sjöbo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Stefan Jönsson, 0706-28 01 84

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Lunds Mekaniska (numera bytt namn till i-tech machining) är en mindre mekanisk verkstad beläget i Sjöbo. Företaget ingår i en företagsgrupp som heter i-tech solutions, se mer på www.i-techsolutions.se. Företaget expanderar kraftigt, dels genom egna produkter inom företagsgruppen och dels genom ökad efterfrågan från externa kunder.