Produktionschef till Packarna i Skåne AB.

Produktionschef till Packarna i Skåne AB.

Arbetsbeskrivning

Som Produktionschef på Packarna i Skåne AB ingår du i bolagets ledningsgrupp och ansvarar för produktionsbudget. Dagligen följer du upp produktionen och skapar riktlinjer med fokus på högsta effektivitet. Du planerar, motiverar och driver personalgruppen framåt med en operativ ledarstil där du inte tvekar att själv kavla upp ärmarna när det behövs. Som produktionschef är det också ditt ansvar att säkerställa att rutiner och kvalitetssystem efterföljs. Du ansvarar för att planera för- och genomföra medarbetarsamtal, fackliga förhandlingar och utbilda personal. Du rapporterar till VD.
DINA KVALIFIKATIONER

Tidigare behöver du ha jobbat i ledande befattning och ansvarat över personal på ett eller annat sätt. Du skall minst ha ett par års erfarenhet av jobb på industri . Har du jobbat i ledande befattning på en livsmedelsindustri eller liknande har du en stor fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tekniska jobb då du som produktionschef kommer behöva ha god förståelse för maskinerna.
 • Erfarenhet av liknande arbete där du varit i ledande befattning.
 • Utbildning på minst gymnasial nivå, gärna med någon form av vidareutbildning med fokus på teknik.
 • Körkort samt tillgång till bil.
MERITERANDE
 • Erfarenhet från arbete inom hygien eller livsmedelsindustrin anses som högt meriterande.
 • Erfarenhet av att hantera maskiner inom produktion samt kunskap i att kunna ställa om maskiner.
Din profil

Som person är du prestigelös och räds inte att själv kavla upp ärmarna vid behov. Du behöver vara en duktig ledare som både driver på och samtidigt kan motivera andra att vilja göra ett bra jobb, lära sig och utvecklas. Du besitter vidare en god förmåga att kunna strukturera och planera. Du drivs att att uppnå mål och förstår vikten av att hålla körscheman så att kunder får sina produkter i utsatt tid. Sist men inte minst önskar vi att du är en eldsjäl som brinner för din uppgift.

Om oss
  Packarna i Skåne AB ligger i Sjöbo och har varit verksamma sedan 1998. Affärsidén bygger på att utveckla och erbjuda rationella förpackningslösningar genom att effektivt samordna olika kunders behov och önskemål. Kunden står alltid i centrum och fokus i verksamheten ligger på att ge kunden bästa möjliga service och assistans.

  Packarna i Skåne AB arbetar huvudsakligen inom det svenska livsmedelsområdet med tillhörande tillstånd från Livsmedelsverket med såväl svenska som nordiska och internationella kunder.
  Bolagets verksamhet består av att utföra olika typer av kontraktpackningsuppdrag vilket innebär att företaget inte har några egna produkter utan erbjuder en tjänst.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Kontaktperson Micro Nordström
  Telefon 072-050 92 91
  Område Sjöbo
  Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (23 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren


  Om oss:

  Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
  Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/