Teknikintresserad student för extrajobb

Teknikintresserad student för extrajobb

Är du student och har ett genuint teknikintresse? Vi söker dig som vill ha ett flexibelt extrajobb med stor variation hos ett spännande bolag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker hos vår kund kommer du att ha en bred roll med allt från drift och underhåll till programmering av mjukvaran till interna system. Rollen går att styra efter dina intressen, är du en vass programmerare kommer huvudfokus ligga där och vill du hellre arbeta med drift och support kommer du få chansen att istället fokusera på det. Om du är intresserad av programmering och kommer in ordentligt i rollen finns möjlighet att arbeta på distans. Främsta programmeringsspråk är C#, .Net Core, HTML och Java.

Din profil

Vi tror att du är nyfiken, framåt och teknikintresserad. Du har förmodligen ett hobbyprojekt på G och vill alltid lära dig mer. Som person är du hjälpsam och driven, du tar ansvar för din egen inlärning och trivs i en självständig roll där du får mycket ansvar.

Skallkrav:
  • Student inom elektro, datavetenskap eller liknande.
  • Ett par år kvar på dina studier
  • Stort tekniskt intresse och vilja att lära
Meriterande
- Erfarenhet av liknande arbete

Villkor

Ort: Sjöbo (möjlighet till flexibel arbetsplats)
Omfattning: Deltid, 20-50 %
Start: Omgående enligt överenskommelse
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722145453
Område Sjöbo
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en global aktör som arbetar med att producera och renovera tankar till marin- och industribranschen. Med femtio år i branschen är de en extremt kompetent aktör och med sitt huvudkontor i Sjöbo finns det stora möjligheter för dig att utvecklas inom en spännande bransch!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du att vara anställd via oss på Framtiden och uthyrd som konsult till vår kund.