Klimattekniker med ett brinnande intresse för djur.

Klimattekniker med ett brinnande intresse för djur.

Nu söker vi en klimattekniker till Blentas anläggningar i sydöstra Skåne. För att tillsammans öka kvalité och hygienstatus i all hantering av kycklingar och för en ytterligare förbättrad djuromsorg och ekonomi när det gäller uppfödning.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär huvudsakligen att ansvara för att klimatet i djurstallarna uppfyller ställda krav. Du har ett nära samarbete med djurskötare för att säkerhetställa att temperatur, ventilation samt vatten & foderstyrningen fungerar. Såväl mekaniska som styrda system finns i de olika stallarna. Sammanlagt rör det sig om ca 70 stallar med placering i sydöstra Skåne. Du kommer att utgå med service-bil från Blentas anläggning alternativt hemifrån.
Arbetstid dagtid. Beredskapsarbete kommer att ingå i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
  • Du har ett stort djurintresse.
  • Du som söker är en driven, målmedveten och resultatinriktad lagspelare.
  • Du gillar ordning och reda och har ansvarskänsla och ser helheten.
  • Du har kunskaper inom styr & regler, ventilation, el och kyla.
  • Du tycker om att få saker gjorda på ett effektivt sätt.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Du har bil och körkort.
Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0417-77 99 83 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde under våren.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal men förväntas övergå i anställning hos Blenta.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sebastian Siversson
Telefon 0417-77 99 83
Område Sjöbo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Blenta är idag Sveriges största privatägda kläckeri. Ett företag, som under 50 år framgångsrikt har arbetat med uppfödning, äggproduktion och kläckning av kyckling.
Så vill vi också fortsätta. De kommande 50 åren vill vi vara ett framgångsrikt företag och en inspirerande och säker arbetsplats, som erbjuder utveckling för alla medarbetare. Vi har en jordnära och rejäl arbetsform med stor lojalitet till företaget samt en brinnande ambition att ständigt bli bättre.
Blenta är ett familjeägt företag som kontinuerligt bedriver ett utvecklingsarbete med våra djur i centrum och med mål att leverera en hög och jämn kvalitet till våra kunder.