Sommarvikarie till Nytida Friaborg HVB

Sommarvikarie till Nytida Friaborg HVB

Nu söker vi på Nytida Friaborg en sommarvikarie för tjänstgöring dag och kväll på HVB och särskilt boende.

Vad gör vi? Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta vuxna med psykiatrisk funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.
  Om Friaborg

  Nytida Friaborg är ett särskilt boende samt ett HVB (hem för vård och boende). Vi välkomnar män och kvinnor över 18 år med psykiska funktionshinder, även i kombination med missbruk. Vi jobbar mot långsiktiga mål med fokus på att stärka det friska.

  Din erfarenhet och kunskap Vi gissar att du som söker till oss:

  ... lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer. ... är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar. ... är bekväm med ensamarbete då nattjänstgöring på Friaborg innebär att man arbetar ensam. Är trygg i dig själv och van vid att fatta beslut och lösa situationer som uppkommer.

  Vi ser gärna att du har erfarenhet inom socialt arbete. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

  Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

  B-körkort krävs.

  Övrigt

  Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning .

  Tjänstgöringsgrad: Enligt överenskommelse men minst 50%. Perioden avser juni , juli och augusti och du kommer att ha schemalagd arbetstid.

  Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

  Sista ansökningsdag: 1 april 2023. Vi tillämpar löpande rekrytering.

  Har du frågor?

  Kontakta gärna: Enhetschef Jonas Löfgren. 0414-18491 eller jonas.lofgren@nytida.se Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

  Ansökan Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

  Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här. Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
  Mer info
  Kontaktperson Nytida AB
  Telefon 08 578 700 00
  Område Simrishamn
  Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
  Typ av anställning Säsongsjobb
  Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (8 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se nytida.se