Hoppa till innehåll
Vi söker en Underhållsreparatör till vår underhållsavdelning!

Bli en del av vårt Underhållsteam och var med och skapa de bästa förutsättningarna för framtagning och förpackning av våra produkter!

Om tjänsten
Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att bidra till ett optimalt maskinutnyttjande för all utrustning i produktionen. Du kommer att ingå i Underhållsteamet och rapportera till Underhållschefen.

Arbetsuppgifter:
  • Genomförande av planerade FU
  • Felsökning och avhjälpande akuta åtgärder (både mekaniska och lättare elektriska)
  • Finjustering av maskininställningar
  • Problemlösning
  • Stöd till operatörer
  • Initiera och genomföra förbättringsaktiviteter
  • Visst arbete kopplat till panna, media och reningsverk
  • Viss fastighetsskötsel
Vem är du?
Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna - Du har lätt för att samarbeta med alla i organisationen samtidigt som du är självgående och drivande i dina arbetsuppgifter. Vidare är du en problemlösare som trivs i ett fartfyllt tempo för att serva interna och externa kunder. Vi erbjuder en tjänst på ett spännande företag med stark tillväxttakt och trevliga kollegor.

Det kommer ställas höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga i samverkan med maskinoperatörer och övriga reparatörer i teamet. Vi förutsätter att du är strukturerad och systematisk vilket ger en bra helhetsbild vid problemlösning.

Hos oss tror vi på att hjälpas åt tillsammans, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll. Vi vill gärna att man ser möjligheter istället för hinder, för då blir allt mycket lättare för alla inblandade. Vill också att du ifrågasätter för att driva verksamheten framåt.

För att lyckas i denna roll
Grundskola är ett krav liksom Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande samt relevant arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med pack- och fyllmaskiner inom livsmedel. Du behöver ha kompetens inom skärande bearbetning och svetsning.

Vi vill att du har viss erfarenhet av underhållsystem och du behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat och ha grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Kivik, på dagtid. 2-skift och nattarbete kan förekomma.

Har du frågor om tjänsten så kontakta gärna vår Underhållschef Peter Nilsson på nr 0414-719 95.
Mer info
Kontaktperson
Peter Nilsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.

Liknande jobb