Hoppa till innehåll
Kiviks Musteri AB logotyp

Supply Chain Planner

Ansök nu
Vi söker en Supply Chain Planner till vår fabrik i Kivik!

Vill du vara med och bygga för framtiden?

Om tjänsten
Som Supply Chain Planner hos oss är du en viktig del i vår varuförsörjningskedja. Du ansvarar för att planera för ett optimalt utnyttjande av våra produktionslinjer vid vår anläggning i Kivik samtidigt som du skall säkerställa god servicegrad till våra kunder baserat på prognos och aktuell försäljning. Du rapporterar till vår Supply Chain Director och ingår i företagets Supply Chain-team.

Ansvarsområde
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att skapa resultat genom att säkerställa en balanserad och optimerad produktionsplan både på kort- och lång sikt som möter företagets övergripande mål gällande servicegrad, kapitalbildning och kapacitetsutnyttjande.

Dina främsta arbetsuppgifter består av:
  • Löpande produktions- och materialplanering
  • Ansvara för att driva och utveckla företagets produktionsplaneringprocess samt uppföljning av KPI:er
  • Analysera aktiviteter och händelser om ger avvikelser i varuflödet och vidta lämpliga åtgärder
  • Aktivt kommunicera genom att både söka och delge information, inom och utanför avdelning för att säkra upp god servicegrad
Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har både en helhetssyn och en förmåga att se detaljer, brinner för att utveckla och optimera processer och har bred social kompetens. Du är en duktig analytiker som kan tolka, utvärdera och lösa komplexa frågeställningar.

Som person är du resultatinriktad, strukturerad och kommunikativ. För att trivas hos oss måste du vara trygg i dig själv och trivas i ett högt arbetstempo. Du behöver vara lösningsorienterad i allt du gör. Du kan sätta gränser och vara snabb på att fatta beslut.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll.

För att lyckas hos oss
Du har universitetsutbildning/ högskoleutbildning inom logistik/ ekonomi, och har 2-3 års erfarenhet av arbete med produktionsplanering eller liknande arbetsuppgifter.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har mycket goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av affärssystemet M3. Det är värdefullt för oss om du har erfarenhet från dagligvarubranschen.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med placering i Kivik. Tillträde omgående.

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Hjalmarsson, Supply Chain Director, via telefon 0731-46 77 15 eller mejl nina.hjalmarsson@kiviksmusteri.se
Kiviks Musteri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.