Hoppa till innehåll
Kiviks Musteri AB logotyp

Serveringsansvarig

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker Serveringsansvarig till vårt besöksmål i Kivik

Vill du vara med att bidra till härliga kundupplevelser hos oss på Kiviks Musteri?

Om tjänsten

Besöksmålet i Kivik är vårt varumärkes skyltfönster, bestående av Restaurang Kärnhuset, Stinas café, Musteributiken, Äpplets Hus samt våra trädgårdar och odlingar. Du kommer att ha en nyckelroll i våra besökares mat- och dryckesupplevelse och bidra till våra gästers upplevelse av Kiviks Musteri.

Som serveringsansvarig jobbar du nära tillsammans med vår restaurangchef och har ansvar för kundbemötande, servering, dryckessortimentet och att restaurangen och caféet ser trevligt ut. För att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare ingår det också att lägga pusslet runt om för att få allt att fungera, både högt och lågt.

Restaurang Kärnhuset och Stinas café i Kivik har nyligen påbörjat en förändringsprocess där vi ser över utbud och erbjudande. Vi håller också på att se över lokalerna och har många spännande planer framåt. Kom och bli en del av en spännande utveckling hos oss!

Om tjänsten

Du kommer vara restaurangchefens högra hand och ha övergripande ansvar för serveringen på restaurang Kärnhuset och Stinas Café utifrån angivna mål och strategier, med varumärket som tydligast ledstjärna.

Arbetet innefattar:
  • Ha ansvar för kundbemötande och service.
  • Arbeta operativ i kassa och servering.
  • Leda arbetet för serveringspersonalen, göra scheman och introducera ny serveringspersonal.
  • Sköta bokningar.
  • Ansvara för serveringstillstånd, samt inköp av drycker.
  • Ansvara för egenkontroller i bar/matsalar.
  • Hantera dagliga kassarapporter.
  • Säkerställa att miljön i restaurangen är trevlig och göra inköp av blommor, ljus och övrig lös inredning.
Vem är du

Vi söker Dig med stort genuint intresse av mat och dryck och som drivs av att skapa goda upplevelser för våra gäster. Då fokus på drycker är en viktig del av tjänsten ser vi gärna erfarenhet och/eller stort intresse för drycker, gärna i kombination med mat.

Vi tror att du är handlingskraftig, strukturerad, serviceinriktad och gillar att jobba i en familjär företagskultur. Prestigelöshet är viktigt hos oss. För dig är det viktigt med målinriktat arbete och du är resultatorienterad och har god förmåga att skapa och underhålla goda relationer.

Vidare tror vi att du trivs och känner dig trygg i en ledande roll och är bra på att engagera och motivera medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap från arbetslivet eller fritiden. Tjänsten är inte en formell chefstjänst, men innebär teamledarskap för servispersonalen. Det innebär bland annat att man leder det operativa arbetet och lägger schema.

Hos oss sätter vi stort värde på att tillsammans hjälpas åt, ta ansvar samt är goda förebilder för varandra och våra gäster. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som ser lösningar före hinder och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor.

För att lyckas i denna roll

Vi vill att du har gymnasieutbildning och några års erfarenhet av arbete inom restaurang- eller cafébranschen.

För rollen krävs att du talar flytande svenska och engelska och kan hantera både svenska och engelska i skrift.

Tjänsten

Placeringsort är natursköna Kivik på Österlen där du kommer rapportera till vår restaurangchef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Arbete varannan helg. Restaurangen är öppen dagtid, så arbetstiden är förlagd dagtid. Kvällstid kan förekomma sporadiskt vid särskilda event.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Om du har frågor om tjänsten så kontakta gärna besöksmålschef Helene Grafman nr 079-585 64 50 eller mail helene.grafman@kiviksmusteri.se.

Om Kiviks Musteri

Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

Vi ber dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem!

Välkommen med din ansökan!
Kiviks Musteri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.