Restaurang- och caféchef

Restaurang- och caféchef

Vi söker Restaurang- och caféchef till vårt besöksmål i Kivik!

Besöksmålet i Kivik är vårt varumärkes skyltfönster, bestående av Restaurang Kärnhuset, Stinas café, Musteributiken, Äpplets Hus samt våra trädgårdar och odlingar. Du kommer att ha en nyckelroll i våra besökares mat- och dryckesupplevelse och bidra till våra gästers härliga upplevelse av Kiviks Musteri!

Om tjänsten
Du kommer att ha ansvaret för restaurang Kärnhuset och Stinas Café och utifrån angivna mål och strategier, driva, leda och utveckla restaurang -och caféverksamheten med varumärket som tydligast ledstjärna.

Arbetet innefattar:
  • Driva kundupplevelsen genom service, bemötande och inspiration mot såväl externa som interna besökare.
  • Ansvar för planering inom mat och dryck tex menyplanering och inköp.
  • Tillsammans med besöksmålsgruppen planera, driva och följa upp aktiviteter och event.
  • Ekonomi och uppföljning tex fakturering, budgetering och att hantera och utveckla kassasystemet.
  • Personalansvar för året-runtmedarbetare och säsongsmedarbetare.
  • Säkerställa leveransen så att gästerna får en härlig upplevelse med hög kvalitet och trivs hos oss.
Vem är du
Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom restaurang och café. Vi ser att du har en restaurangutbildning eller motsvarande. Vidare ser vi att du har ledarskapserfarenhet och att du talar flytande svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i denna roll
Vi söker dig som är en serviceminded och kreativ person som passar in i den familjära företagskulturen. Tillsammans hjälps vi åt, tar ansvar, visar mod och är goda förebilder för varandra och våra gäster. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt och nyfiket förhållningssätt till ditt arbete. Du samarbetar gärna med andra och har förståelse för varumärkets betydelse. Du arbetar kvalitetsmedvetet och känner väl till de regelverk som styr en restaurang.

Du trivs i en ledande roll och har god förmåga att engagera och motivera dina medarbetare och att skapa och underhålla goda relationer. Prestigelöshet är viktigt då du förväntas arbeta även operativt i verksamheten.

Tjänsten
Placeringsort är natursköna Kivik på Österlen där du kommer rapportera till vår Besöksmålschef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Tillträde omgående.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten så kontakta gärna Besöksmålschef Carl Levinson, telefon 070-621 08 07.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!
Mer info
Kontaktperson Carl Levinson
Telefon 070-621 08 07
Område Simrishamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiviksmusteri.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.