Hoppa till innehåll

Teknisk chef till Intermercato i Tommarp, Skåne

Arbeta med produktutveckling inom maskinbranschen! Intermercato i Tommarp, Skåne, söker nu en Teknisk chef!

Vill du ansvara för utveckling av lyftredskap inom skog, transport, entreprenad och återvinning? Som Teknisk chef har du en viktig roll i att utveckla Intermercatos produkter och hitta specialanpassade lösningar till våra kunder. Här får du möjlighet att utveckla din tekniska kunskap och bidra till vår internationella leverans till återförsäljare i olika delar av världen.
Välkommen som Teknisk chef till Intermercato i Tommarp, Skåne!

Ditt anställningserbjudande
 • Du blir en del av ett internationellt företag som levererar kvalitativa och högteknologiska produkter till kunder inom olika sektorer, så som skog, transport, entreprenad och återvinning.
 • Intermercato välkomnar dig som vill ha en viktig roll i att driva produktutvecklingen och företaget framåt.
 • Du erbjuds en varierande och ansvarsfull position där det finns utrymme för ditt tekniska intresse och möjlighet att jobba med olika frågor, både högt och lågt.
Dina arbetsuppgifter

Som teknisk chef är du övergripande ansvarig för Intermercatos produktutveckling. Det innebär att du tillsammans med konstruktörerna är delaktig i utvecklingen, modifieringen och konstruktionen av produkter utifrån input från produktråd, säljare och produktion. Dina arbetsuppgifter är vidare att:
 • Samverka med produktionen vad gäller outsourcing av komponenter eller hela produkter.
 • Säkerställa produkternas kvalitet och prestanda.
 • Komma med förslag till nya produkter och förbättringar av befintliga produkter.
 • Delta i produktrådet kring beslut för vilka produkter som ska tas fram, modifieras, lanseras eller avvecklas.
 • Samordna och driva processen med effektivisering och förbättring kring design av befintliga produkter. Det kan till exempel innebära att tillsammans med vår fabrik se till att produkterna är kostnadseffektiva.
Värt att veta

I rollen som teknisk chef har du ett funktionsansvar för produktutvecklingen, vilket innebär att du inte har något personalansvar. Du arbetar nära produktteamet som består av konstruktörer och produktråd. Du har även nära samarbete med vårt dotterbolag i Lettland och dina kollegor inom sälj. Din arbetsplats är vårt kontor i Tommarp, beläget på härliga Österlen, och du har möjlighet att delvis jobba hemifrån upp till två dagar i veckan.

Intermercato levererar till stor del till den internationella marknaden och du har därför många kontaktytor internationellt. Det innebär att resor kan förekomma i tjänsten, exempelvis vid mässor, besök hos återförsäljare eller i vår fabrik i Lettland.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en teknisk utbildning som ingenjör eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom mekanik och hydraulik, där du har arbetat med att läsa och tolka tekniska underlag och ritningar. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från produktion eller har arbetat hos ett företag som tillverkar tekniskt avancerade produkter. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från entreprenadmaskinbranschen.

Eftersom du har många kontaktytor internationellt behöver du kunna kommunicera professionellt på både svenska och engelska.

För att trivas och prestera i denna roll ser vi gärna att du personlighetsmässigt:
 • Är duktig på att skapa relationer och kommunicera med olika parter, både externt och internt.
 • Uppnår goda resultat i ditt arbete genom att säkerställa kvalitet, precision och slutförande.
 • Tar initiativ till att driva på arbetet för att hitta effektiva och bättre lösningar kring våra produkter.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Intermercato logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Rebecca Andersson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Nynäshamn
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Helsingborg
Organisation & ledning
Företagslogga
Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga