Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Serviceinriktad och engagerad kundtjänstmedarbetare för ÖKRAB
Har du erfarenhet inom kundservice och drivs av kundkontakten och längtar efter att lära dig mer om avfallshantering tillsammans med ambitiösa och positiva kollegor? Vi söker dig som trivs i rollen att ge service till kunder.

Varför arbeta på Sysav?
På Sysav blir du en del av ett företag där visionen är en viktig ledstjärna: "Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer". Du får en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras, samt goda förutsättningar att må så bra som möjligt - bland annat genom förmånlig sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ditt team
Välkommen till ett ambitiöst och positivt team som drivs av utveckling och nya insikter, med syfte att skapa förutsättningar för välfungerande avfallshantering i Simrishamn och Tomelilla kommun. En stark värdegrund och en positiv företagskultur är en självklarhet att eftersträva i vårt arbete.

Din roll
På uppdrag av Österlens kommunala renhållnings AB, ÖKRAB´s styrelse sköter Sysav det kommunala renhållningsuppdraget för Simrishamns och Tomelilla kommun. ÖKRAB har sitt kontor på Måsalycke Avfallsanläggning vid S:t Olof. Som kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med erfarna kollegor hantera Sophämtnings- och slamtömningsärenden.

Det kan t ex röra sig om olika typer av serviceärenden, fakturafrågor, svara och ta emot ärenden via telefon och mail, hantera viss utredning, administrera ägarbyte och abonnemangsförändringar, hantera avvikelser, ge kundsupport och information. I rollen ingår även tjänst som vågoperatör. Omfattningen är i huvudsak ca en timme per dag förlagd antingen till början eller slutet av dagen.

För att trivas är det viktigt att du
  • har ett bra eget driv
  • har lätt att samarbeta samtidigt som du behåller en hög integritet
  • har god självkännedom
Viktiga erfarenheter
Du som söker har som lägst en gymnasieutbildning och erfarenhet av kundservice. Du hanterar svenska mycket väl i tal och skrift. Du har mycket god vana vid att använda dator och telefon som arbetsredskap och kan hantera Office-paketet bra.
Mer info
Kontaktperson Jonny Meerwald
Telefon 040-635 18 00
Område Simrishamn
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sysav.se
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sysav är ett miljö- och återvinningsföretag som tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.