VD-assistent med intresse för marknadsföring till Skånefrö

VD-assistent med intresse för marknadsföring till Skånefrö

Vill du arbeta i en utvecklande och framåtdrivande organisation med höga kvalitetskrav? Har du en administrativ ådra, är en fena på att koordinera och med ett intresse för sociala medier och marknadsföring? Vi på Skånefrö söker nu dig som vill axla ansvaret som VD-assistent hos oss!

Skånefrö är ett av Sveriges ledande utsädesföretag med ett av Europas modernaste frörenserier. Det som driver oss är strävan efter högsta möjliga kvalitet genom hela kedjan - och det är ingen slump att vårt gräsfrö blivit bäst i test hos Råd&Rön och att vi har det renaste utsädet - långt över EU:s norm. Vårt kontor är beläget i natursköna Tommarp på Österlen.

Om rollen
Som VD-assistent hos oss blir du en viktig funktion i en platt och familjär organisation som idag består av 34 medarbetare. Din roll är varierande och likt övrig verksamhet till stora delar säsongsbetonad. Ditt ansvar blir att fungera som stöd i det dagliga arbetet för vår VD samt att aktivt arbeta med våra sociala kanaler. Dina arbetsuppgifter består exempelvis av att;
 • Administrera kalender och mötesbokningar
 • Hantera ingående och utgående mail självständigt samt i samråd med VD
 • Planera, boka och koordinera resor
 • Skriva rapporter, ansökningar och mötesprotokoll
 • Kommunikation och marknadsföring via hemsida och sociala kanaler
 • Följa upp marknadskampanjer och aktiviteter såsom Fotboll 2020 och Biokol lansering
Vi söker dig som ser långsiktighet i rollen och vill lära känna oss och vår verksamhet väl. Vi är ett familjeföretag, det är därför en självklarhet för oss att hjälpas åt där det behövs för stunden. Du har i rollen kontaktytor såväl internt som externt - du arbetar i nära samarbete med VD och har daglig kontakt med kontorets övriga funktioner. Du är placerad på vårt kontor i Tommarp utanför Simrishamn och vi ser gärna att du bor i närområdet.

Om dig

Vi söker dig som;
 • Har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Är en van användare av Officepaketet
 • Besitter obehindrade kunskaper i svenska och engelska (tal & skrift), talar du tyska ses det som meriterande
 • Har ett miljö- och klimatintresse
 • Har B-körkort
För oss är det viktigt att du har ett starkt intresse för marknadsföring och sociala medier och det är meriterande om det grundar sig i en relevant utbildning.

Vem är du?
Detta är en roll för dig som trivs i en supportfunktion och har god erfarenhet av administration. För att lyckas i rollen ser vi att du har en mycket god organisationsförmåga - du är noggrann och har lätt för att prioritera och strukturera ditt arbete för att kunna hantera många uppgifter och kontakter parallellt. För det interna och externa samarbetet är det avgörande att du är kommunikativ, flexibel och du trivs som bäst i breda och varierande roller där du får användning av ditt trevliga sätt.

Avslutningsvis tror vi att du är aktiv och alert - du ser möjligheter snarare än problem och känner dig redo att följa vår VD i hans höga tempo och vid tillfälle långa arbetsdagar.

Vi erbjuder
Hos oss på Skånefrö blir du en viktig spelare för oss i vår fortsatta framgång. Du erbjuds en varierande roll samt har goda möjligheter att vara med och påverka våra interna och externa processer. Då vårt arbete är säsongsbetonat ställs vi kontinuerligt inför nya utmaningar.För oss är din hälsa viktig och vi erbjuder därför friskvårdsbidrag.

Välkommen att bli del av en sammansvetsad grupp som har en stark teamkänsla och som skapar en god stämning på arbetsplatsen.

Ansökan
Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson; amanda.johansson@roirekrytering.se, 0732-33 11 90.

För frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta VD Sven-Olof Bernhoff; sob@skanefro.se, 0705 - 92 07 91.

Välkommen med din ansökan!

Om Skånefrö
Skånefrö är ett av Sveriges ledande utsädesföretag med ett av Europas modernaste frörenserier. Företagets drivkraft är hög kvalitet och målsättningen, högsta möjliga kvalitet i hela kedjan. Det är ingen slump att vårt gräsfrö fått ”Bäst i test” hos Råd&Rön och 00-kvaliteten uppmärksammandes internationellt. Med en spetskompetens av svenska fröodlare och ett världsomspännande kontaktnät görs ständigt noggranna urval av nytt sortmatierial till den gröna sektorn. Skånefrö har fyra verksamhetsområden, lantbruk, grönyta, fjärrvärme och biokol. Skånefrö stödjer FN:s 17 globala klimatmål.

Besök gärna vår hemsida för mer information; www.skanefro.seeller se filmen om Skånefrö
Mer info
Område Simrishamn
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)