Underhållstekniker sökes

Underhållstekniker sökes

Nu söker vi på Lernia underhållstekniker till Plastal i Simrishamn med start enligt överenskommelse. Har du ett gediget teknikintresse, tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt är prestigelös och flexibel då är du den vi söker.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker arbetar du med att felsöka och åtgärda maskiner och annan utrustning. Du kommer även arbeta med förebyggande underhåll i enlighet med rutiner, instruktioner och planer framåt hos Plastal.

Att arbeta med dessa arbetsuppgifter kräver att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga och kan arbeta både i grupp och på egen hand. Du behöver också ha en förståelse för att arbeta med akuta frågor såväl som förebyggande underhåll. Vi ger dig en möjlighet att förkovra dig och utvecklas i din yrkeskompetens i en högt automatiserad fabrik.

Formell kompetens

Du som söker behöver ha lägst godkänd gymnasieutbildning i mekanik, automation alternativt inom el. Dessutom 3-4 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du behöver också ha grundläggande datorkunskap och kunna kommunicera på svenska och engelska

Personliga egenskaper

Du ska vara handlingskraftig och kunna arbeta självständigt men likväl ha god samarbetsförmåga. Arbetet är varierande och kräver ibland snabb omställning, så flexibilitet är inga problem för dig.

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Placering på Plastal i Simrishamn. Tjänsten är på heltid (100%). Anställningsform är till en början bemanning, med 6 månaders provanställning som sedan kan övergå till en tillsvidareanställning.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Du söker tjänsterna på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Johan Mollstedt, 0722-541368 eller johan.mollstedt@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Simrishamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.