Sjuksköterska till Friaborg HVB i Simrishamn

Sjuksköterska till Friaborg HVB i Simrishamn

"Vi gör världen lite bättre, en människa i taget"

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker legitimerad Sjuksköterska till Friaborg i Simrishamn

Nytida Friaborg är ett särskilt boende samt ett HVB (hem för vård och boende). Vi välkomnar män och kvinnor över 18 år med psykiska funktionshinder, även i kombination med missbruk. Vi jobbar mot långsiktiga mål med fokus på att stärka det friska.

Ditt uppdrag

Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter så som läkemedelsansvar, dosettdelning och injektioner. Rondarbete och kontakt med andra vårdgivare, men även att stödja klienten i den psykiatriska rehabiliteringen samt i vardagliga sysslor. På Friaborg arbetar redan ett flertal sjuksköterskor och vi vill nu välkomna ytterligare en sjuksköterska till ett redan väl fungerande team.

Tjänsten avser 75-100% (tjänstgöringsgrad efter överenskommelse) med arbetstider dag/kväll och helg.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande med bakgrund inom psykiatrisk omvårdnad eller kännedom/kunskap om olika behandlingsformer.

Om du har erfarenhet och utbildning inom DBT är detta meriterande.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har god datorvana .Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Sedan februari 2020 är Friaborg HVB en HBTQ-certifierad verksamhet, vilket är en bekräftelse på att vi arbetar strategiskt och målinriktat i syfte att erbjuda såväl klienter som anställda en god arbetsmiljö utifrån ett HBTQ-perspektiv.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 31 oktober 2020. Löpande rekrytering sker.

För mer information kontakta: Jonas Löfgren , Enhetschef.

0414-184 91. jonas.lofgren@nytida.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Simrishamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se