Truckförare

Truckförare

Just nu söker vi dig som vill arbeta som truckförare i spännande miljöer inom industri

Vi på Lernia gör alltid vårt yttersta för att placera ut våra konsulter, det vill säga dig, hos rätt kund med rätt uppdrag för att ge dig möjligheten att utvecklas och bredda dina erfarenheter. Är du flexibel och noggrann? Då kommer du att stormtrivas som konsult hos oss.

Med rätt inställning, viljan att arbeta och göra ett bra jobb är du den vi söker!

Formell kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av in- och utlastning och kan hantera Movex. Dessutom behöver du ha A och B truckkort samt körkort. Hos oss kommer du arbeta 2-skift, alternativt natt.

Du kommer att som truckförare vara en viktig del i ett omfattande logistikflöde.

Sök nu

Missa inte chansen att arbeta hos en eller flera av våra härliga kunder. Som arbetsgivare ser vi självklart till att du känner trygghet i din anställning, vi stöttar och finns tillgängliga. Som konsult hos oss står du i fokus för att utveckla din kompetens och bredda ditt nätverk vilket du kommer att ha stor nytta av i din fortsatta karriär. Många av våra konsulter får anställning hos kund, såväl under pågående som efter avslutat uppdrag.

Tycker du om att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt fungerar tillsammans med andra är du rätt person för konsultrollen.

Ort

Simrishamn med omnejd

När

Omgående/efter överenskommelse

Anställningsform/Omfattning

Visstidsanställning/Heltid

Mer information

Kontakta Hanna Persson: 0722-541149 eller Emma Bäckström 0722-546132

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Simrishamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.