Underhållschef till Kiviks Musteri AB

Underhållschef till Kiviks Musteri AB

Tjänstebeskrivning

Är du en tekniskt intresserad person som letar efter en ny utmaning? Brinner du för att bidra till en så effektiv produktion som möjligt och har erfarenhet av underhåll inom tillverkande industri sedan tidigare? Läs då vidare om tjänsten som underhållschef på Kiviks Musteri AB!

Vi söker nu efter en underhållschef till Kiviks Musteri AB. Du ingår i produktionsledningsgruppen och rapporterar till fabrikschefen. I rollen ansvarar du för att driva ett så effektivt arbete som möjligt på underhållsavdelningen och det är en roll som är så väl operativ som strategisk. Du har underhållsansvar för fastigheterna inom området och ansvarar för den infrastrukturella försörjningen till anläggningen. I rollen som underhållschef så kommer du:
  • Planera förebyggande underhåll tillsammans med produktionen
  • Leda och utveckla medarbetare mot uppsatta mål
  • Ansvara för systematiskt arbetsmiljöarbete och brandskyddsfrågor
  • Stödja i det dagliga arbetet inom underhåll vid behov
  • Ansvara för inköp av tjänster, verktyg och reservdelar
Tjänsten passar dig som trivs i en värderingsstyrd och familjär organisation. På Kiviks Musteri AB så jobbar alla tillsammans för att nå ett så gott resultat som möjligt och det är viktigt för dem att se positivt på alla situationer för att lösa olika utmaningar på bästa sätt.

Krav på person

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på en ledande position i en tillverkande industri. För att lyckas i rollen som underhållschef på Kiviks Musteri AB ser vi även att du:
  • Har erfarenhet av chefsbefattning med personalansvar
  • Har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete
  • God förmåga att motivera och leda medarbetare
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med LEAN samt om du har arbetat inom dagligvarubranschen. Vi ser att du som söker är en person som är självständig och drivande och har en god struktur i ditt arbete. Vidare är du en person som är prestigelös och målinriktad och hela tiden vill utveckla både dig själv, dina medarbetare och verksamheten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som underhållschef.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Kivik

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Simrishamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang & café samt Äpplets hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund Solnäs gård med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 180 duktiga anställda och omsätter ca 700 msk.

Sökord: Underhåll, Underhållschef, Produktion, LEAN