Operatör till produktionen i Kivik

Operatör till produktionen i Kivik

Vi söker en operatör till vår produktion i Kivik, avdelning Glaslinjen

Om tjänsten
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att medverka till att skapa de bästa förutsättningarna för framtagning och förpackning av våra produkter. Du rapporterar direkt till Produktionsledare och kommer att ingå i ett starkt team med kompetenta och engagerade arbetskamrater.

Dina arbetsuppgifter består främst av att övervaka och sköta produktionsprocesser på Glaslinjen tillsammans med dina arbetskamrater och underhållsavdelningen för bästa resultat och effektivitet. I arbetsuppgifterna ingår även lossning av bulkbilar gällande råvaruleveranser.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att lära och god samarbetsförmåga. Vi ser även att du har ett intresse av teknik och tekniska lösningar. Du är ansvarstagande genom att förstå att det börjar med dig och att din insats är en förutsättning för gruppens arbetsresultat, och att vi alla tillsammans bildar kedjan. Ordning och reda är viktigt liksom att du har en positiv inställning.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar samt att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

För att lyckas i denna roll
Det viktigaste är att du har lätt för att lära och är positiv till nya utmaningar. Vi vill att du har ett par års tidigare arbetslivserfarenhet och vet vad det innebär att arbeta i en produktion. Svenska i tal och skrift, datorvana samt B-körkort är krav. Livsmedelserfarenhet, truckkort och erfarenhet från förbättringsarbete är meriterande, men inget krav.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Kivik. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kommer innefatta skiftarbete.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se alternativt via knappen "Ansök nu" senast 2021-05-25.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök gärna redan idag! Märk ansökan "Operatör Glaslinjen"

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peo Lindén, tf Produktionsledare, via mail peo.linden@kiviksmusteri.se.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!
Mer info
Område Simrishamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiviksmusteri.se/sv/
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett svenskt familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukt, bär och grönsaker.

Vi har funnits på Österlen sedan 1888 och är idag ett modernt livsmedelsföretag med en familjär företagskultur och stort engagemang för bygden. Hållbarhet och ansvar kommer naturligt för oss som företag i en naturnära miljö.

Idag har Kiviks Musteri 180 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 msk.

Varje år kommer dessutom 250.000 personer till våra besöksmål i Kivik och på Solnäs Gård för att uppleva oss på plats.