Maskinoperatör

Maskinoperatör

Vi söker en Maskinoperatör till vår produktion i Kivik, avdelning "Briken"

Om tjänsten
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att skapa de bästa förutsättningarna för framtagning och förpackning av våra produkter. Du rapporterar direkt till Produktionsledare och kommer att ingå i ett starkt team med kompetenta och engagerade kollegor.

Dina arbetsuppgifter består av att vara maskinoperatör på vår Tetra Pak-avdelningen. Här blir du en i gänget som jobbar med pappersförpackningar. Du övervakar och sköter avdelningens processer tillsammans med dina kollegor och underhållsavdelningen för bästa resultat och effektivitet. Även en del mekanisk service på våra maskiner ansvar maskinoperatören för.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att lära och god samarbetsförmåga. Vi ser även att du har ett intresse av teknik och tekniska lösningar. Även ett intresse för att skruva på maskiner är viktigt. Du är ansvarstagande genom att förstå att det börjar med dig och att din insats är en förutsättning för gruppens arbetsresultat, och att vi alla tillsammans bildar kedjan. Ordning och reda är viktigt liksom att du har en positiv inställning.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar samt att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

För att lyckas i denna roll
Det viktigaste är att du har lätt för att lära och är positiv till nya utmaningar. Vi ser helst att du har ett par års tidigare arbetslivserfarenhet och vet vad det innebär att arbeta i en produktion. Svenska i tal och skrift, datorvana samt B-körkort är krav. Livsmedelserfarenhet är liksom truckkort meriterande, men inget krav.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Kivik. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kommer innefatta skiftarbete (3-skift).

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se alternativt via knappen "Ansök nu" senast 2021-09-26.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök gärna redan idag! Märk ansökan "Maskinoperatör Brik"

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Bystedt, Produktionsledare, via telefon 0414-719 72.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!
Mer info
Kontaktperson Johan Bystedt
Telefon 0414-719 72
Område Simrishamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiviksmusteri.se/
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.