HR Generalist

HR Generalist

HR-avdelningen växer! Brinner du för HR-frågor och vill arbeta i en bred och varierande roll blir vi jätteglada om du vill bli en del av vår HR-avdelning på Kiviks Musteri!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innehåller brett HR-arbete och du kommer att arbeta med stöd och avlastning till HR-avdelningen inom samtliga delar av det operativa HR-området. Fokus kommer att ligga på rekryteringar (hela rekryteringsprocessen), HR-administration och att självständigt driva och implementera vissa HR-projekt. Företaget omfattas av 4 olika kollektivavtal och vi använder oss av personal- och lönesystemet Visma Agda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med och tolka kollektivavtal för både kollektivanställda och tjänstemän samt viss erfarenhet av löneadministration, för att vid behov kunna vara behjälplig med olika delar inom löneområdet.

Inom HR-administration varierar arbetsuppgifterna mycket, men rör administration inom rekrytering, anställningsavtal, processdokument, handböcker, policys, utbildningar, arbetsmiljö och rehab samt andra HR-administrativa uppgifter.

HR-avdelningen består idag av 3 personer; HR-chef, HR-Generalist och Löne- och HR-administratör. Vi utökar nu avdelningen och ser fram emot att du blir vår 4e medarbetare på HR-avdelningen!

Vem är du?
För att du ska trivas i denna roll ser vi att du är resultatinriktad, lösningsfokuserad, flexibel o noggrann. Du har lätt för att skapa förtroende, har god samarbetsförmåga men har även god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat i en miljö där förändringar sker snabbt och tempot är högt.

För att lyckas i denna roll
Du behöver ha en PA-utbildning från Högskola/Universitet och ha arbetat med HR-frågor i minst 1-2 år. Våra värderingar tillsammans, mod, ansvar och förebild är ett nav i hela vår verksamhet viktiga att man delar.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med huvudsaklig placering i Kivik men möjlighet finns eventuellt att vara placerad på vårt kontor på Solnäs Gård utanför Lund någon dag per vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan senast 2022-08-30

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta HR-chef Therese Josephson Rakocevic på 073-855 59 00.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en go känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!
Mer info
Kontaktperson Therese Josephson Rakocevic
Telefon 0738555900
Område Simrishamn
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiviksmusteri.se/
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.