Slipare och ihopsättare

Slipare och ihopsättare

Nu söker Gärsnäs AB fler medarbetare för att kunna fortsätta växa.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsterna innebär huvudsakligen att slipa och förbereda möbeldetaljer av trä inför ytbehandling, eller sammansättning, av möbler för att ge en perfekt finish. Du kommer att jobba med varierade arbetsuppgifter och maskiner.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har någon form av erfarenhet och/eller intresse av att jobba med trämaterial. Du är noggrann och pålitlig med ett öga för detaljer.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Sebastian eller Catharina.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsterna är på lång sikt och kommer att bli tillsvidareanställningar efter provanställningstiden.

Ansök direkt då vi läser alla ansökningar löpande.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sebastian Siversson
Telefon 0417-779983
Email Mejla Sebastian Siversson
Område Simrishamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gärsnäs är både framtid och dåtid. I vår familjeägda fabrik på Österlen har det byggts möbler sedan 1893. Nu gör vi möbler för människor idag och i morgon och för lång tid framåt. Vi är nyfikna på hur framtiden skapas. Vi upptäcker och undersöker, håller antennerna ute för att formulera tidsandan, behoven, skönheten...
Läs mer om företaget på www.garsnas.se.