Drifttekniker till Österlens Kraft AB

Drifttekniker till Österlens Kraft AB

Till Österlens Krafts fjärrvärmeanläggningen i Simrishamn söker vi en drifttekniker.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du vara en del i en liten grupp, där huvuddelen av arbetsuppgifterna kommer att vara att underhålla och köra anläggningen, som består av flispannor, oljepannor och tillhörande fjärrvärmenät.

Dessutom kommer du att självständigt planera och genomföra underhållsåtgärder inom mekanik, el, styr- och reglerteknik samt snabbt kunna lösa uppkomna problem i anläggningen.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en teknisk utbildning. Meriterande är om du har utbildning eller erfarenhet av drift- och underhållsarbete av liknande anläggningar.
Du är stresstålig och har lätt att samarbeta med andra.

Då det ingår beredskapstjänst måste du bo i närområdet.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt

Anställningen är inledningsvis en visstidsanställning hos Wikan Personal, men för rätt person finns goda möjligheter att gå över i anställning hos kundföretaget.

Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information kontakta Sebastian på 0417-77 99 83

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sebastian Siversson
Telefon 0417-779983
Område Simrishamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Österlens Kraft AB är ett lokalt, komplett energiföretag med verksamhet inom elnät, elhandel, fjärrvärme och Kabel-TV/Bredband. Vi strävar efter att ge våra kunder snabb god service, vilket vi uppnår via våra medarbetares engagemang och smidighet. Vi är ett medlemsägt och kundnära företag med kontor i Simrishamn.