Hoppa till innehåll
Wist Last & Buss, Servicemarknad, Arlandastad logotyp

Wist Last & Buss i Arlandastad söker Teamledare till verkstaden

Ansök nu
Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och omväxlande roll med ansvar för verkstaden hos oss på Wist Last & Buss i Arlandastad!

I rollen som Teamledare för verkstaden har du det operativa ansvaret för verkstaden och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa goda förutsättningar för våra tekniker i det dagliga arbetet samt säkerställa effektivt utnyttjande av verkstadens resurser. Du ansvarar för inköp av nödvändig verkstadsutrustning samt säkerställer att vi uppnår fastställda mål och följer Wist Last & Buss affärsidé, riktlinjer och rutiner.

För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör då du ansvarar för teknisk support mellan verkstad och Volvo samt är en viktig länk mellan Servicemarknaden och våra kunder.

Vi söker dig som:
  • Trivs i samarbete med såväl medarbetare som kunder
  • Är tydlig och strukturerad
  • Är en problemlösare som uppskattar utmaningen i att ingen dag är den andra lik
En förutsättning för att lyckas i rollen som Teamledare för verkstaden är att du har tidigare erfarenhet av inom branschen samt ett stort tekniskt intresse.

Vad kan vi på Wist Last & Buss erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor inom verkstad, reservdelar och försäljning. Hos oss får du löpande utbildning för att du ska få möjlighet till vidareutveckling samt för att säkerställa att vi tillsammans erbjuder service av högsta kvalité till våra kunder.

Vi som arbetar inom koncernen Persson Invest är delägare i vinstandelsstiftelsen "Årsringen" och även i personalstiftelsen som äger en nyproducerad lägenhet i Åre och en stuga i Hemavan. Utöver detta har vi självklart tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra egna bolag. Bli en av oss du också!

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicemarknadschef Alexander Mattsson på telefonnummer 08-594 412 02 eller via alexander.mattsson@wistlastbuss.com. Urval sker löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag!

Välkommen till oss på Wist Last & Buss!Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 14 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 3 miljarder kronor och har ca 630 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som är en familjeägd koncern med anor från 1932 med verksamheter inom bilhandel, träförädling, skogs- och fastighetsförvaltning samt förnybar energi. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 7,8 miljarder och har cirka 1 400 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com.

2023 blev Wist Last & Buss AB utsedd av Deloitte till ett av "Swedens Best Managed Companies" för andra året i rad, en utmärkelse vi är oerhört stolta över att få ta emot.
Mer info
Kontaktperson
Wist Last & Buss AB
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare