Hoppa till innehåll
Wise Professionals AB logotyp

Lönespecialist med HR-inriktning

Ansök nu
Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i början av september på heltid och som sträcker sig till april 2025. Vår kund har sitt kontor i Norrort och erbjuder en hybridlösning.

Ditt uppdrag
I det här uppdraget får du möjligheten att arbeta brett med både HR och lön. I den ena delen av rollen ansvarar du för hela lönehanteringen och har månadsvis ansvar för ca 230 tjänstemannalöner. Den andra delen av rollen innefattar att vara delaktig i att implementera ett nytt HR-system samt utbilda användarna i systemet. Rollen innefattar även administrativt HR-arbete i form av onboarding, engagemangsprojekt och administration av kompetensutveckling.

Din bakgrund
Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen. Du trivs med att arbeta i system och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Agda. Ditt arbetssätt är strukturerat och noggrant, du tar dig an nya arbetsuppgifter med stort engagemang och nyfikenhet. Du arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra, samt besitter en god kommunikativ förmåga.

När du blir en av oss
Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från första dagen komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Ida Asmar (ida.asmar@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod då vi strävar efter en potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken, modig och proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare