Vi söker semestervikarier till Ledsagarservice på Arlanda!

Vi söker semestervikarier till Ledsagarservice på Arlanda!

Vill du ha ett meningsfullt jobb i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö där du dagligen får möta och hjälpa människor från hela världen? Vi söker cirka 70 medarbetare inför våren och sommaren 2023. Vikariaten är av varierande omfattning (85%-100%) och längd där de första tillsätts redan i april. Vikariatet sträcker sig fram till sista september.

Vi på PRM Assistance brinner för att göra det möjligt för våra resenärer som behöver extra stöd på flygplatsen att få en magisk och trygg upplevelse av sin resa.

Du blir en del av ett fantastiskt team med stort fokus på arbetsglädje, service, trygghet och säkerhet.

Dina arbetsuppgifter
Vi på PRM Assistance ansvarar för allt från ensamresande barn till personer som är i behov av särskild hjälp, fysiska som psykiska, och vi ser till att samtliga tar sig till och från flygplanet med den assistans som de behöver. Vi är ständigt i rörelse, främst till fots men även med våra fordon och arbetsdagarna varierar.

Din profil:
 • Du är över 18 år
 • Du är engagerad och tycker om att hjälpa människor
 • Du är lyhörd och ödmjuk inför andra människors behov
 • Du har fysiska förutsättningar att klara tunga lyft
 • Du kan leda dig själv
 • Du är initiativrik
 • Du är anpassningsbar
Vi ger dig:
 • Möjlighet att uppleva en väldigt annorlunda och dynamisk arbetsplats
 • Hög arbetsglädje och fantastiska kollegor
 • Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter
 • Skobidrag 800 kronor
 • Kollektivtrafiksbidrag
 • Tillgång till förmånsportalen Benify
Sök redan idag- vi ser fram emot din ansökan!

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida https://swedavia.varbi.com
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.